Rente Banksparen

Vergelijk de hoogste rente met banksparen

Hoogste rente

Hoogste rente met banksparen
De hoogste rente ontvangt u op rekeningen waarbij u de bank het meeste vrijheid geeft om iets met uw vermogen te doen. Dit zijn vaak lange termijn deposito’s en langdurige spaarrekeningen. Ook kunt u kijken naar de fiscale voordelen die banksparen bijvoorbeeld voor u heeft. Naast de rente kunt u ook op deze geld verdienen in de vorm van een besparen. Dit is erg interessant voor bepaalde spaardoelen als een pensioen, hypotheek of uitvaart.

Doelsparen; heeft u al een doel?
Ook voor doelsparen kunt u een gerichte rekening openen. Verschillende banken bieden u de mogelijkheid om middels doelsparen een rekening te openen. Hierbij stelt u vooraf een bepaald doel en kunt u uw vermogen vastzetten tot het doel behaald is. Dit gaat in veel gevallen om grotere aankopen als bijvoorbeeld een auto, boot, woning of vakantiehuis.

Financieel advies
Voor persoonlijk financieel advies gaat u naar de bank van uw keuze. Wij raden u echter aan om te kijken naar de verschillende mogelijkheden en niet blind te richten op de hoogste rente. Bekijk goed wat u wilt en doe vooraf voldoende research. Met gerichte en kritische vragen krijgt u het beste -persoonlijke- advies.